Telavox tar onboarding til et nytt nivå

Som Telavox-kunde får du en egen Advisor – en rådgiver som følger deg fra kontraktsinngåelse, under onboarding og som sørger for at du utnytter alle funksjoner i telefoni- og sentralbordtjenesten Telavox til det fulle gjennom hele kundeforholdet.

Får hjelp raskt

– Telavox er en veldig enkel tjeneste å administrere selv, men trenger man hjelp, står alltid Advisoren klar til tjeneste, forteller Daniel Nordtorp, Advisor ved Telavox-kontoret i Oslo.

Han legger til at det i snitt kun tar 15 sekunder fra en kunde ringer til de får kontakt.

– Vi jobber veldig tett sammen med kundene våre. Hver rådgiver har sin egen kundedatabase, og kundene kjenner oss på fornavn. Når de ringer kan de enkelt komme til samme person hver gang, forteller Daniel.

Kundetilpasset løsning

Rådgiverne ved Oslo-kontoret har skreddersydd en onboarding-løsning for sine norske kunder, som de tok i bruk for første gang tidligere i år.

– Vår onboarding-løsning varer lenge. Det er viktig for oss at kundene skal føle seg trygge på den nye løsningen og få full innføring i systemene. Vi holder mye kontakt med kunden i starten, og gjerne i dagene som følger over chat og telefoni for å se at systemet blir satt opp som de ønsker, sier Daniel.

God kunderelasjon gjennom chat

Under onboarding er dessuten chattetjenesten tatt til et helt nytt nivå. Når en kunde overføres til Telavox, får samtlige i bedriften mulighet til å chatte med rådgiveren hele dagen under onboarding. 

– Som regel har operatøren en chat på nettsidene som gjør at det er tilfeldig hvem du snakker med når du tar kontakt. Hos oss legger vi inn rådgiveren selv i intern chatten slik at alle medarbeidere kan chatte direkte med sin rådgiver. Da får alle i bedriften et forhold til hvem vi er. Jo mer personlig forhold vi har, jo lettere er det for dem å spørre oss om hjelp, forteller Daniel.

Viktig informasjon når alle med én gang

Hittil har tilbakemeldingene på den nye onboarding-løsningen vært utelukkende positive. 

– Kundene er superfornøyde. Chat er betydelig mer effektivt når man skal dele viktig informasjon som skal gå til alle i bedriften. De ansatte kan komme med spørsmål og synspunkter med en gang, sier Daniel.

Det kan administrerende leder i Auto 8-8 Kristiansund, Steinar Grip, skrive under på. Han forteller at de satte stor pris på oppfølgingen under onboarding.

– Det var veldig bra med chat og mulighet til å kontakte Advisor hele dagen. Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra de ansatte om at dette var noe de var fornøyd med. Dere er raske til å svare på telefon, chat og har god kommunikasjon med oss som kunde i hele oppstartsfasen, sier Grip.

 

 

Nyfiken på våra tjänster? Kontakta sälj  <https://telavox.com/contact-us/>